Kongres studenata biotehnologije

Studentska udruga PROBION, u suradnji sa Studentskim zborom
Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, i pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, gospođe Kolinde Grabar-Kitarović kao i Ministarstva znanosti i obrazovanja, organizira 1. Kongres studenata biotehnologije. Kongres će se održati od 25. do 27. svibnja 2018. na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Pierottijeva 6.

Kongres studenata biotehnologije je namijenjen svim studentima bioloških, kemijskih, medicinskih, tehničkih i srodnih znanosti, profesorima, znanstvenim suradnicama te zainteresiranima koji žele naučiti nešto više o biotehnologiji i njenoj primjeni u znanosti i svakodnevnom životu.

Organizatori su osigurali zanimljiva predavanja i radionice koje će se održavati tijekom cijela tri dana Kongresa. Predavanja će održati stručnjaci iz područja biotehnologije i srodnih znanosti te studenti Prehrambeno-biotehnološkog i Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta. Predavanja će biti usmjerena na molekularne znanosti i bioprocesne znanosti, a nakon svakog predavanja je osigurano vrijeme za raspravu.

Prijave će biti otvorene od srijede,  18. travnja 2018., do srijede, 02. svibnja 2018. Više informacija i detalja o samom događaju, organizatorima i znanstvenom programu potražite na službenoj Facebook stranici kongresa, koju možete pronaći ovdje.